Közélet

2010.05.13. 13:58

Alelnök lett a polgármesterből

Michl Józsefet, Tata polgármesterét választották a Pons Danubii Együttműködési Csoportosulás közgyűlésének alelnökévé.

P. P.

A Pons Danubii Korlátolt Felelősségű Európai Területi Együttműködési Csoportosulás határon átnyúló együttműködéssel foglalkozó, jelenleg bejegyzés alatt álló európai uniós nonprofit szervezet, melyet három magyarországi és három szlovákiai település: Tata, Kisbér és Komárom, valamint Gúta, Rév-Komárom és Ógyalla önkormányzata hozott létre.

A szervezet május 12-én tartotta legutóbbi közgyűlését, székhelyén, Rév-Komárom Városi Hivatalában. A közgyűlés napirendjén javarészt személyi kérdések szerepeltek.

A jelenlévők egyhangú szavazatával Bastrnák Tibort, Rév-Komárom polgármesterét választották a közgyűlés elnökévé, alelnökké pedig Tata polgármesterét, Michl Józsefet. A közgyűlési elnök kapott felhatalmazást arra, hogy a csoportosulás nevében eljárjon a szervezet bejegyzésének ügyeiben. Végezetül a közgyűlés tagjai a csoportosulás igazgatójának személyéről is döntést hoztak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!