Foci

2022.06.12. 12:47

Bajnoki döntőre készülődnek a harmadosztályban, a legfontosabb kérdés dől el most

A megyei harmadosztály mindkét csoportjában az utolsó fordulót rendezik, így vasárnapot követően a csapatok elmehetnek a jól megérdemelt pihenőre.

H. I.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Novotni Ákos

Délen egészen komoly lesz az utolsó kör tétje, hiszen bajnoki döntőt rendeznek Dunaalmáson. A hazai gárda vendége a Bakonysárkány lesz, és a két együttes azonos pontszámmal fut neki az egymás elleni párbajnak. A matek egyszerű: amelyik csapat győz, az lesz a bajnok. Szeptemberben Dunaalmáson 6-3-ra győzött a Bakonysárkány, a visszavágón pedig 3-2-re nyert idegenben a Dunaalmás. Döntetlen esetén a hazaiak lesznek a bajnokok. A harmadik helyen biztosan a Várgesztes végez, bárhogyan is alakul majd a Naszály elleni fellépésük. A Naszály egy győzelemmel még felléphet a negyedik pozícióba, de ehhez az kell, hogy a Szákszend ne vigyen haza három pontot Csémről. Az alsóházban a Bársonyos a Bakonyszombathely együttesét látja vendégül, a Dad pedig Bokodra utazik. 

Északon a Felsőgalla-Zsámbék II. találkozót nem játsszák le a felsőházban, a találkozóért járó három pontot a Széchenyi TSE kapja 3-0-al. A biztos bajnok Tardos tét nélküli meccsen fogadja a biztos ezüstérmes Dunaszentmiklóst, a biztos negyedik Baj pedig a Szomód ellen búcsúzik a bajnokságtól. Az alsóházban csak egy meccset vívnak, hiszen a TABAK 3-0-ra "nyert" játék nélkül a Süttő II. ellen, így a Bajna és a Szárliget egymás elleni meccsel búcsúzik a szezontól.

Megyei III. osztály, Dél, rájátszás, felsőház, 5., utolsó forduló
Június 12, vasárnap, 16 óra
Naszály SE-Gesztesi SE.
Június 12, vasárnap, 18 óra
D.M.A.C. Dunaalmás-Bakonysárkányi SE, Csémi SE-Szákszendi SE.
Megyei III. osztály, Dél, rájátszás, alsóház, 5., utolsó forduló
Bársonyos SK-Bakonyszombathely KSE, Bokod FCE-Dad SE.

Megyei III. osztály, Észak, rájátszás, felsőház, 5., utolsó forduló
Június 12, vasárnap, 17 óra
Tardosi FC-Dunaszentmiklósi SE.
Június 12, vasárnap, 18 óra
Bar-Nul Szomódi SE-Baj KSE.
Megyei III. osztály, Észak, rájátszás, alsóház, 5., utolsó forduló
Bajnai SE-Szárligeti SE.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában