Social média

2024.03.05. 20:30

Facebook leállás és ami utána jön: mondjuk az alternatívákat a csevegéshez!

A hibáról sorra érkeztek a bejelentések. Mint kiderült, a Facebook mellett a Messenger, valamint az Instagram is megadta magát.

Kemma.hu

Mint arról bizonyára ti is tudtok, 16 óra óta nem működik a Facebook, ugyanis a felhasználók többségét kidobta a közösségi oldal weboldala és az alkalmazás egyaránt. Ezt követően a felhasználók nem tudnak visszalépni az oldalra. Az oldal a jelszó-változtatást követően sem működött (vagy csak nagyon rövid időre) - olvasható az Origo.hu oldalán. 

A Facebook mellett a Messenger, valamint az Instagram sem működött
A Facebook mellett a Messenger, valamint az Instagram sem működött
Forrás: Shutterstock

Azóta már sokan vissza tudtak jelentkezni, de a legtöbben még mindig csak mobiltelefonjukon érik el a Facebook és a hozzá tartozó Messenger alkalmazásokat. Most felsorolunk nektek néhány alternatívát, amelyet használhatunk a csevegésre akkor is, ha leáll a Facebook. 

Facebook és Messenger nélkül is van élet

A Facebook mellett számos olyan applikáció létezik, amelyen folytathatjuk a barátokkal, ismerősökkel vagy a családdal a csevegést. Talán az egyik legismertebb ezek közül az imessage, ugyanakkor ezen alkalmazást csak azok tudják alkalmazni, akiknek Apple termékük van. Az appok közül nagy népszerűségnek örvend még a Twitter is, valamint a TikTok is, amelyeken szintén cseveghetünk. De ilyen még a WhatsApp, valamint a Viber és a Skype is.

Nem ez volt az első, nagyméretű leállás

A Facebook legnagyobb leállása 2021-ben volt, akkor hat órán keresztül nem működött a közösségi oldal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában