probléma

2021.10.04. 20:13

Lehalt a Facebook, a Messenger és az Instagram

Világméretű problémáról van szó, sorra érkeznek a bejelentések.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Friss információk:

A Facebook közleményben reagált a leállásra, írja a VG.hu. A közösségi portál időközben a " target="_blank" rel="noopener noreferrer">Twitteren adott ki közleményt a leállással kapcsolatban:

„Tisztában vagyunk azzal, hogy a felhasználóinknak gondjai vannak a közösségi oldalaink és termékeink elérésével. Dolgozunk a problémán, és igyekszünk, minél előbb kijavítani a hibákat, amelyekért elnézést kérünk.“

- írták. A probléma oka egyelőre ismeretlen. Egyelőre felmérni sem lehet, hány kapcsolódó oldallal lehet gond.

Erről írtunk korábban:

Ahogy a Bors írja, a downdetector.com-ra október 4-én délután fél hat előtt kezdtek érkezni a leállásról szóló visszajelzések világszerte. A Facebook, az Instagram, és a Google mellett a Digi, a Telekom, a Telenor, a Youtube, a Twitter és a Pinterest is akadozik.

A Messenger sem tölt a gépeken, a telefonon pedig nem nézhetők meg a bejegyzések és az üzenetek. Egyelőre nem tudni, mi a probléma, de mindenhonnan özönlenek a bejelentések. Este nyolc órakor még mindig hibaüzenet fogadta a Facebookozni vágyókat, a Messenger és az Instagram sem működött.

A Facebook fél hat körül halt le, özönlöttek a bejelentések
Fotó: downdetector.com

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában