fórum

2020.03.07. 15:30

A fiatal orvosok mutatkoztak be a Szent Borbála Kórházban

A Semmelweis-nap alkalmából rendezett ünnepségen a Fiatal Orvosok Fórumán a tatabányai kórház frissen kinevezett adjunktusaival ismerkedhettek meg a résztvevők.

G. D. V.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Hagymási Bence

Tudományos munkáikat mutatták be a tatabányai kórház tavaly előléptetett orvosai a napokban. A Fiatal Orvosok Fórumán hat frissen kinevezett adjunktussal ismerkedhettek meg a résztvevők: dr. Bálint Eunika neurológus, dr. Lovas Roland neurológus, dr. Majoross Ildikó belgyógyász, dr. Marton József sebész, dr. Modok János fül–orr–gégegyógyász, dr. Szendrényi Gabriella aneszteziológus és intenzívterápiás szakorvos. Az eseményről dr. Dombi J. Péter tudományos igazgató beszélt.

Hat frissen kinevezett adjunktus mutatkozott be (Fotó: Hagymási Bence / 24 Óra)

– A Szent Borbála Kórház a Semmelweis-nap alkalmából szervezett ünnepségeken az arra érdemes és méltó kollégákat előléptetésben részesíti. Ennek szakmai feltétele egy tudományos dolgozat és egy igényes tudományos munka bemutatása. Az idei évben először a kórház történetében egy olyan rendezvényt szerveztünk, ahol a 2019-ben kinevezettek mutatták be dolgozataikat. Reményeink szerint egy tradíció veszi kezdetét ezzel, az idei jelöltek is meg fogják tenni – mondta a tudományos igazgató, akinek augusztusban történt kinevezésével jelentősen megélénkült a szellemi és szakmai élet az intézményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában