felelőtlenség

2020.01.05. 09:04

Örökös eltiltása ellenére mégis volán mögé ült a sárisápi férfi

A 45 éves sárisápi férfit a Fővárosi Bíróság korábban már véglegesen eltiltotta a vezetéstől, ennek ellenére a férfi mégis volán mögé ült.

Kemma.hu

Fának csapódott egy gépkocsi szerda délelőtt Környe és Tata között, a baleset következtében egy ember beszorult az autóba.

A rendőrség tájékoztatása szerint a Dorogi Rendőrkapitányság járőrei január 4-én délután Kesztölcön állítottak meg egy autójával közlekedő férfit. Az iratok ellenőrzése során kiderült, hogy a sofőrt korábban a Fővárosi Bíróság végleg eltiltotta a vezetéstől. A 45 éves sárisápi férfit a rendőrkapitányságra előállították, ahol járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt eljárást indítottak ellene. A szabálysértőt a rendőrség őrizetbe vette, és 72 órán belül, gyorsított eljárásban bíróság elé állítja. A jármű tulajdonosa ellen, aki az autóban utazott, járművezetés tiltott átengedése szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési eljárást kezdeményeztek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában