Celebmustra

2024.03.10. 19:55

Berki szelleme nem tágít, újra családja tagja akar lenni - ez történt celebjeink körül

Ezen a hétvégén is körbenéztünk, miről posztoltak a Komárom-Esztergom vármegyei celebek az elmúlt napokban. Celebjeink most sem tétlenkedtek, nézzétek meg, mit mutattak meg az életükből a közösségi oldalakon!

Kemma.hu

Heti celebfigyelőnkbe ezúttal a csolnoki erősember fia, Fekete Miki, az aranytorkú komáromi öregdiák, Szabó Dávid, a legyűrt kilométerek esztergomi istennője, Maráz Zsuzsi, a tatai dáridós, Lagzi Lajcsi, a Búbánatvölgy kerámiás mestere, Ambrus Attila és Berki Krisztián került, aki már nincs közöttünk. Egy biztos: celebjeink most sem tétlenkedtek!

Berki szelleme újra a Földre vágyik. Celebjeink mozgalmas héten vannak túl
Berki szelleme újra a Földre vágyik. Celebjeink mozgalmas héten vannak túl
Forrás: bors.hu

Nézzük, milyen volt celebjeink hete

Brutális kihívásban vett részt Fekete Miki, a csolnoki erősember fia +videó

Fekete Miki már többször is bizonyította, hogy a kamera előtt is megállja a helyét. Most egy újabb videóval jelentkezett saját Youtube-oldalán.

Szabó Dávid megmutatta a hangját, mindenkinek leesett az álla a stúdióban

A Mutasd a hangod! című műsorban tűnt fel a komáromi Kultsár-középiskola egykori diákja. Szabó Dávid produkciója mindenki lenyűgözött a stúdióban.

Maráz Zsuzsi tabutémáról írt: minden nőt érint vagy érinteni fog!

Még Lubics Szilvi is megköszönte az esztergomi futóamazonnak, hogy ilyen fontos témában szólalt meg. Maráz Zsuzsi edzőként is tevékenykedik, és fontosnak tartja, hogy a tanítványainak boldog és optimista szemléletet adjon tovább.

Lajcsi kiakadt: a tüdőbetegnek nem, de emberrablónak jár a házi őrizet

Lassan egy éve, hogy börtönbe került a zenész. Galambos Lajos egészségi állapota azóta egyre romlik, mégsem engedélyezik számára a házi őrizetet.

Ambrus Attila állati bögrékkel rukkolt elő

Nem akármilyen porcelánokat készített a búbánatvölgyi híresség. Ambrus Attila legújabb alkotásaival az állatbarátokat és a gyermekeket célozta meg.

Ambrus Attila idén is érkezik portékáival a sonkafesztiválra

Ambrus Attila ezúttal is egyedi portékáival érkezik Bábolnára. A sonkafesztivál nem csupán a finom falatokról szól, kézműves termékekkel is várják a látogatókat.

Berki Krisztián kislánya féltestvéreként születne újjá + videó

Újabb jósnő beszélt arról, hogy mit keres még mindig közöttünk Krisztián szelleme. Berki le szeretne születni, méghozzá nem is akárhogyan.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában