Erősember

2024.03.04. 19:29

Brutális kihívásban vett részt Fekete Miki, a csolnoki erősember fia +videó

Fekete Miki már többször is bizonyította, hogy a kamera előtt is megállja a helyét. Most egy újabb videóval jelentkezett saját Youtube-oldalán.

Kemma.hu

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk mi is, a híres erőemelő, a Csolnokon élő Fekete László fia, Fekete Miklós többször is bizonyította már, hogy legalább akkora erő van benne, mint édesapjába. Sőt, valamiben még túl is szárnyalta édesapját, hiszen egy sikeres Youtube-csatornát is visz a saját neve alatt, ahol már lassan 75 ezer feliratkozóval rendelkezik. 

Itt is olykor az edzésé és a súlyemelésé a téma, de a fő profilja sokkal inkább a kajálós tartalmak: egzotikus ételek tesztelése, minél nagyobb mennyiségű ételek elfogyasztása, tesztek és különféle kihívások is megtalálhatóak a csatornáján. Sokszor tette magár olyan próbára, amiről még maga sem gondolta volna, hogy sikerülni fog, mégis összejöttek neki végül a dolgok. Legutóbbi videójában is hasonlóról volt szó, amelyben egy budapesti ázsiai étteremben járt egy igazi evőbajnokkal, akivel nem csak a mennyiségre, de a gyorsaságra is rámentek a hihetetlen mennyiségű kaja elfogyasztása során. És, hogy mi lett a végeredmény? A videóból kiderül.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában