Erősember

2024.01.14. 12:15

Videósnak sem utolsó Fekete Miki: minden ételt elpusztít a csolnoki erősember fia

Fekete Miklós a kamera előtt is megállja a helyét.

Kemma.hu

A híres erőemelő, a Csolnokon élő Fekete László fia, Fekete Miklós már rengetegszer bizonyította, hogy legalább akkora erő van benne, mint édesapjába. Sokszor tette magár olyan próbára, amiről még maga sem gondolta volna, hogy sikerülni fog, mégis összejöttek neki végül a dolgok. De azt kevesebben tudják róla, hogy egy másik fronton is helytáll.

Fekete Miki ugyanis egy sikeres Youtube-csatornát is visz a saját neve alatt, ahol már lassan 75 ezer feliratkozóval rendelkezik. Vagyis rengetegen kíváncsiak a tartalmára, amit készít. És hogy pontosan miről van szó? Főleg kajálós videókat tölt fel, de azon belül mindenféle témában. Egzotikus ételek tesztelése, minél nagyobb mennyiségű ételek elfogyasztása, tesztek és különféle kihívások is megtalálhatóak a csatornáján. Egyik legutóbbi videójában például a világ legcsípősebb szószait próbálta ki aktuális társával, hiszen gyakran barátaival, vagy vendégekkel veszi fel az éppen esedékes tartalmat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában