Valóságshow

2023.08.21. 13:00

Miki nem csak az erejét örökölte Fekete Lacitól

Orvosai tanácsára idén eldöntötte, hogy végleg felhagy a kőgolyók emelgetésével hazánk „erős embere”, a csolnoki Fekete Laci. Ám van folytatás, hiszen szintén kiváló versenyző a fia: Fekete Miki. Ő most egy különleges valóságshowban tűnt fel.

Kemma.hu

Nemrég jelentette be a csolnoki Fekete Laci, az erős emberek versenyeinek doyenje, hogy 62 évesen végleg leteszi a súlyokat, mert a szervezete már nem bírja a megterhelést. Ám a Magyarország legerősebb embere cím birtokosa a versenyek szervezését és szintén bivalyerős fiainak menedzselését nem hagyta abba. Így nyilván sok jó tanáccsal ellátta ez egyre több televíziós produkcióban feltűnő fiát, Fekete Mikit, aki az augusztus közepén indult magyar dokurealitynek, A hídnak az egyik versenyzője.

Az HBO Maxon elérhető A híd különlegessége, hogy a 14 versenyzőnek egy csodálatos környezetben fekvő tó vizére kell mindössze 18 nap alatt egy 250 méter hosszú hidat építeniük puszta kézzel és egyszerű szerszámokkal. Gyorsan kiderült, hogy a 32 éves Miki nem csak erejét örökölte apjától, hanem a nagy szívét is. Hiszen bár sokan megszerették pozitív természetét, azt sem rejtette véka alá, hogy iszonyúan hiányzik neki családja, legfőképpen öt és fél éves kisfia. Hogy mindez milyen hatással volt a versenyzésére, az a sorozatból kiderül.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!