Szellem

2024.03.10. 10:28

Berki Krisztián kislánya féltestvéreként születne újjá + videó

Újabb jósnő beszélt arról, hogy mit keres még mindig közöttünk Krisztián szelleme. Berki le szeretne születni, méghozzá nem is akárhogyan.

Kemma.hu

Berki Krisztián szelleme ismét jelentkezett, ezúttal egy újabb jósnő számolt be arról, hogy megjelent neki a tatabányai születésű izomceleb. Lénárt Évi parapszichológus a Borsnak arra is választ adott, miért járhat még mindig vissza Krisztián szelleme.

Most kiderült, miért jár vissza Berki szelleme
Most kiderült, miért jár vissza Berki szelleme
Forrás: ripost.hu

Berki le akar születni

Korábban már több személy is megerősítette azt a sokak számára furcsa tényt, hogy Berki Krisztián szelleme időről időre visszajár. Kis Kató léleklátó erről már többször is beszélt, többek között Hajdú Péternek is. Most Lénárt Évi jósnő Berki szellemét a Bors szerkesztőségébe is magával vitte. Egészen pontosan a parapszichológus háta mögül követte a beszélgetést. Hogy miért jár vissza rendszeresen, a jósnő úgy felelt, hogy Krisztián nagyon szereti a gyermekeit és le szeretne születni.

– Mindenképpen Berki Mazsiékhoz születne, mert a kislányával, Emmával kevesebb időt töltött együtt. Nagyon fontos számára, hogy a gyermek közelében legyen, nem tud tőle elszakadni – fejtette ki a parapszichológus, aki azt is elmondta, hogy Berki egészen pontosan Emma féltestvére vagy unokatestvére lenne. Mindezt leginkább azért, mert közös életükben nagyon kevés idő adatott nekik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában