Celeb

2024.02.07. 13:48

Megszólalt Berki Mazsi: őszintén vallott Berki Krisztián haláláról

Berki Mazsi megtörte a csendet volt férje haláláról.

Kemma.hu

A tatabányai származású Berki Krisztián 2022 májusában hunyt el tragikus hirtelenséggel, akinek a halála előtt nem sokkal született meg a Berki Mazsival közös gyermeke, Emmácska. Az özvegy jó ideig egyedül nevelte a kislányt, de mára már rátalált a szerelem és nagyon szerencsének érzi magát, hogy ismét lett egy párja, aki nagyon fontos számára.

Mint ahogyan arról a Metropol beszámolt, Berki Krisztián tragédiájával kapcsolatban azonban még mindig vannak olyan kérdések, amikre nem kaptunk választ, és úgy tűnik, hogy Berki Mazsi nem is fogja elmondani őket – viszont van egy dolog, amiről hajlandó lesz beszélni, de csak egykori férje két lányának árulja el az igazságot, ugyanis csak rájuk tartozik, hogy a vizsgálatok alapján az édesapjuk szervezetében találtak-e kábítószert. Mazsi viszont annyit elárult a nyilvánosságnak, hogy Berki Krisztián nem lett öngyilkos – hiába hitték azt sokan, hogy igen.

Ezt Hajdú Péternek mondta el, amikor a műsorában járt. Ezt a riportot itt lehet megtekinteni:

Ha úgy érzi, hogy bajban van, kérjen segítséget!
Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok 116-123
Éjjel-nappal, mobilról vagy vezetékesről hívható, mindkettőről ingyenes
Caritas Lelkisegély Telefonszolgálat 06-80-505-503
Este 6-tól reggel 6-ig, vezetékesről hívható, ingyenes
Kék vonal (gyermek- és ifjúsági telefonszolgálat) 116-111
Éjjel-nappal, vezetékesről hívható, ingyenes

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!