Celeb

2024.01.27. 11:29

„Apukája büszke lenne rá” - Berki nyomdokaiba lépett kislánya

Natika egyre komolyabban veszi a sportot, már mérkőzése is volt, amelyről édesanyja posztolt videót.

Kemma.hu

A tragikusan korán elhunyt Berki Krisztián és Hódi Pamela közös kislánya, Nati már 10 éves. A tragikusan korán elhunyt tatabányai izomceleb elsőszülött lánya egyre inkább édesapja nyomdokaiba lép. Erről árulkodik Pamela legújabb Insta-posztja - számolt be a Borsonline.

Berki Krisztián életének már gyermekkora óta szerves része volt a sport. Ő maga is a sportnak köszönhetően került be először a köztudatba, focistaként. A Dunaferr kapusaként még bajnokságot is ünnepelhetett csapattársaival 2000-ben. Krisztián számára fontos volt, hogy gyermekei majd ugyanúgy, mint ő, sportoljanak. Most fentről igazán büszke lehet, ugyanis Natika egyre komolyabban veszi a kézilabdázást, derült ki édesanyja posztjából.

– Ma délutánunk Natinak azon a helyen volt meccse, ahol én is nagyon sok időt töltöttem mikor kicsi voltam. Ebben a teremben voltak a tornaóráim, és a kézilabda edzéseim. Csodás érzés őt meccseken látni, az már csak extra, hogy átélhettem azt, hogy ezen a helyen is játszott. Egyre ügyesebb, de még sokat kell fejlődnie – írta Pamela, hozzátéve, hogy apukája büszke lenne rá.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában