top 10-ek

2019.05.28. 13:12

A tatabányai ping-pong tehetség két számban is az élen végzett

Kellemes csalódások és negatív meglepetések egyaránt voltak az asztaliteniszező TOP 10-ek bajnokságán Tatabányán.

K. A.

Bogyó László, (balról), Kovács Milán és Fecskés Zoltán

Forrás: 24 Óra

A Tatabányai Városi Szabadidősport Szövetség (TVSZSZ) szervezésében rendezték meg a Kodály iskola tornatermében a TOP 10-ek bajnokságát amatőr (nem igazolt) versenyzők részére. Az erősebb „A” csoportban Bogyó László mindössze egy vereséggel végzett az élen, Demény Zsolt az utolsó mérkőzését elveszítve került a második helyre. A harmadik helyen holtverseny alakult ki a keresztbeverések után. Meglepetés Kun Attila hetedik helyezése.

A „B” csoportban az első helyen végző szoros küzdelemben előzte meg az örökifjú Bükkösi Klárát. Az „A” csoporthoz hasonlóan itt is holtverseny alakult ki a harmadik helyen, itt ráadásul három játékos osztozott a képzeletbeli dobogó legalsó fokán.

Bogyó László, (balról), Kovács Milán és Fecskés Zoltán (Fotó: 24 Óra)

Meglepetés Kornreich Gábor és Stein Gyula helyenként kiváló játéka. Az összevont párosoknál az első helyen a legkiegyensúlyozottabban játszó, mindössze egy vereséget szenvedő Becker József–Bogyó László-duó végzett az élen, a második helyet óriási meglepetésre az előzetesen esélytelennek tartott Hoffmann Péter–Szedlmayer László-kettős szerezte meg. Csalódást okozott a Kovács Milán–Tasche René, a veterán Fecskés Zoltán–Fridrich Gyula és Czitrovszky Tamás–Demény Zsolt-párosok 6-8. helyezése.

TOP 10-ek bajnoksága, végeredmény

„A” csoport: 1. Bogyó László, 2. Demény Zsolt, 3. Fecskés Zoltán és Kovács Milán, 5. Patonyi Ferenc, 6. Wiszt Attila, 7. Kun Attila, 8. Jávorszky Csaba, 9. Hoffmann Péter, 10. Hérics József.

„B” csoport: 1. Triebl Ferenc, 2. Bükkösi Klára, 3. Fridrich Gyula, Kornreich Gábor és Stein Gyula, 6. Szedlmayer László, 7. Czitrovszky Tamás, 8. Becker József, 9. Tasche René, 10. Izing Csaba.

Összevont páros: 1. Becker József-Bogyó László, 2. Hoffmann Péter-Szedlmayer László, 3. Wiszt Attila-Kun Attila, 4. Patonyi Ferenc-Stein Gyula, 5. Jávorszky Csaba-Kornreich Gábor, 6. Kovács Milán-Tasche René, 7. Fecskés Zoltán-Fridrich Gyula, 8. Czitrovszky Tamás-Demény Zsolt, 9. Bükkösi Klára-Triebl Ferenc, 10. Hérics József-Radics Márk.

A TVSZSZ díjait, valamint az érmeket és az okleveleket Vadóc László elnök és Szám Zoltán, a verseny rendezője adták át.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában