kemlsz

2019.06.21. 07:23

Díjazták a megyei foci legjobbjait

Évadzárón értékelte az elmúlt szezont az Magyar Labdarúgó Szövetség megyei igazgatósága. A Kemma.hu és 24 Óra közönségdíjai is gazdára találtak.

H. I.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Hagymási Bence

Minden évben szokás szerint évzárót tart az MLSZ Komárom-Esztergom megyei igazgatósága. A tatai Old Lake Golf Hotelben az évzárót idén is egybekötötték az év legjobbjainak díjazásával. A szakmai elismerések mellett ezúttal is volt lehetőség a közönség véleményének kinyilvánítására, hiszen a 24 Óra és a Kemma.hu szavazásán négy kategóriában is lehetett voksolni a legjobbakra. A szavazáson majd' ötezer voks érkezett a jelöltekre,

A megyei első osztály legjobbjának Kopányi Ádámot, a Sárisáp középhátvédjét választották a drukkerek, míg a megyei másodosztályban az Ászár fiatal támadója, a 44 találatig jutó Büki Csanád diadalmaskodott a közönség szavazatai alapján.

A harmadosztály legjobbjának a Déli csoport bajnokánál, az Almásfüzitőnél játszó rutinos Péter Antalt találták, míg idén először a legjobb női játékosra is vártuk a voksokat. Itt Barta Viktória, a Tata fiatalja bizonyult a legjobbnak.

A közönségszavazásban diadalmaskodóknak a 24 Óra és a Kemma.hu részéről Tímár János megyei üzletszervezési vezető és Takács Zoltán főszerkesztő adta át az elismeréseket.

 

További részletek a 24 Óra június 22-i számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában