nb ii

2019.08.05. 10:51

Dorogi győzelem a Vasas ellen a bajnoki nyitányon

Álomszerűen kezdődött a Dorogi FC számára az NB II-es bajnoki rajt. A hazai pályán játszó dorogiaknak sikerült otthon tartani a három pontot.

Vá. T.

Győzelemnek örülhetett Buzánszky Jenő Stadion publikuma a vasárnap megkezdődő bajnoki pontvadászat első fordulójában. Németh Szabolcs tanítványai a nagy múltú rivális Vasas FC ellen léptek pályára. A dorogiak keretében nagy volt a jövés menés nyáron,ez már a csapat kezdő tizenegy összeállításán is érzékelhető volt. A hazai csapat hat új, frissen igazolt játékossal állt fel az angyalföldi alakulat ellen.

A mérkőzés nem is kezdődhetett volna jobban a dorogiak számára, ugyanis a közönség kedvenc Paudits már a harmadik percben megzörgette az ellenfél hálóját. A hazai csapat nem engedett ki, és még az első félidő lefújása előtt megduplázta előnyét Paudits révén. A vasasnak csak a szépítésre futotta a meccs végén.

A sikeres rajt után nincs megállás, a Dorogi FC szerdán már idegen környezetben, a Nyíregyháza Spartacus FC vendégeként száll harcba az újabb három pont megszerzésért.

Labdarúgó NB II., 1. forduló

Dorogi FC – Vasas FC 2-1 (2-0)

Dorog, Buzánszky Jenő labdarúgó Stadion, 1000 néző, vezette: Nazsa T. (Varga Zs., Márkus P.)

Dorogi FC: Mursits – Kitl, Papp, Albert, Dlusztus, Nyíri, Földi (Németh, 77.), Délczeg (Nagyházi, 60.), Csillag, Lénárt, Paudits (Vígh, 82.). Vezetőedző: Németh Szabolcs.

Vasas FC: Rados – Tóth B., Birtalan, Szatmári, Kovács (Tóth, 60.), Király, Gál, Viczián (Szilágyi, 46.), Lakatos, Terbe, Balajti (Daróczi, 60.). Vezetőedző: Szanyó Károly.

Gólszerzők: Paudits (3., 45.), illetve Birtalan (91., tizenegyesből).

Sárga lap: Délczeg (35.), Paudits (45.), Nyíri (48.), Papp (56.), Dlusztus (90.), illetve Lakatos (58.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában