Válogatott

2023.10.09. 09:19

Szoboszlai Dominik hazatért

Szoboszlai Dominik már itthon készül a magyar labdarúgó-válogatott soron következő két Eb-selejtező mérkőzésére. A válogatott csapatkapitánya az Instagramon jelezte, hogy elhagyta Liverpoolt – szúrta ki a Magyar Nemzet.

MW

Szoboszlai Dominik hazatért a válogatott mérkőzéseire

Forrás: MTI

Fotó: Hegedüs Róbert

A magyar labdarúgó-válogatott szombaton Szerbiát fogadja Eb-selejtezőn, három nappal később Litvániában lép pályára Eb-selejtező mérkőzésen. 

A válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik vasárnap este, néhány órával azután, hogy ismét végigjátszotta a Liverpool Brighton elleni 2–2-re végződő bajnoki mérkőzését, megérkezett Magyarországra.

 A középpályás erről az Instagram-oldalán posztolt. A válogatott keret hétfőtől Telkiben készül az Eb-selejtezőkre.

Fotó: Szoboszlai Dominik / Instagram

A magyar válogatott szombaton Szerbiát fogadja a Puskás Arénában, a találkozóra alig néhány óra alatt minden jegy elkelt. Október 17-én, Kaunasban Litvánia ellen lép pályára a nemzeti csapat, a két mérkőzésen a magyar válogatott nagy lépést tehet afelé, hogy biztosan ott lehessen a jövő nyári, németországi Európa-bajnokságon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában