lopás

2019.05.01. 07:29

A 17 (!) éves tolvaj vakmerő volt az M1-esen, de hamar elkapták

A fiú az M1-es egyik parkolójában törte be egy autó ablakát, és lopott a gépkocsiból. A rendőrök azonban hamar elkapták.

Kemma.hu/police.hu

Szép ütés...

Forrás: police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint egy nap alatt azonosították a tatai rendőrök azt a fiatalkorút, aki betörte egy autó ablakát az M1-es autópálya egyik pihenőjében, majd lopott a járműből.

Az M1-es autópálya pihenőjében lopott egy gépkocsiból egy 17 éves fiatal április 29-én reggel. Az elkövető a Győr felé vezető oldal egyik parkolójában betörte egy Fiat típusú gépjármű ajtaját, és ellopta a sértett műszerfalon lévő táskáját, a benne lévő készpénzzel és okmányokkal.

Fotó: police.hu

A tulajdonos társaival megpróbálta elkapni a fiatal fiút, akinek végül sikerült elmenekülnie. A tatai nyomozók még aznap azonosították a bűncselekmény elkövetőjét, akit másnap gyanúsítottként hallgattak ki. Ellene lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Tatai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. A gyanúsítottat a rendőrség őrizetbe vette, és kezdeményezte letartóztatásának indítványozását.

Szép ütés... (Fotó: police.hu)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!