Kék hírek, bulvár

2009.02.24. 20:35

Orbán után a sportegyesületi elnök is gyanúsított lett

Nem tanúként, hanem gyanúsítottként hallgatták ki Komáromi Lajost, a Tatai Honvéd Atlétikai Club elnökét az edzőtábor igazgatója, Orbán István ellen folyó rendőrségi vizsgálat kapcsán.

Palásti Péter

[caption id="" align="alignleft" width="134"] Komáromi Lajos
[/caption]

Komáromi Lajos elmondta, hogy valóban meggyanúsították csalással és okirat-hamisítással egy 2006-os sátras rendezvény kapcsán, amit egy gazdasági társaság szervezett az edzőtáborban. Ezzel a programmal úgy került kapcsolatba a városi egyesület, hogy az olimpikonok felkészülését szolgáló intézmény egy sátrat bérelt tőlük. Ennek részleteit vizsgálják most.

Komáromi Lajos úgy fogalmazott: nem lesz nehéz dolguk a nyomozóknak, mert minden írásbeli dokumentum megvan, azok bármikor megtekinthetők. Kérdés nélkül is megemlítette, hogy a történtekről – beidézése után – tájékoztatta Tata polgármesterét, továbbá a sportegyesület ügyvezetőségének tagjait, akik nem vonták meg tőle a bizalmukat, mert ami történt, azzal nem okoztak kárt a THAC-nak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!