fallabda

2018.02.22. 21:14

A tatabányai rendőrök a squashütőt is mesterien forgatják

Tatabányán rendezték meg a Belügyminisztériumi Országos Fallabda Bajnokságot. A nők mezőnyében „hazai” győzelem született.

kemma.hu/police.hu

Forrás: police.hu

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság rendezte meg február 21-én a meghívásos Belügyminisztériumi Országos Fallabda Bajnokságot Tatabányán. 17 szervtől összesen 43 fő vett részt a megmérettetésen, akik négy kategóriában mérték össze a tudásukat. A verseny, amelyet Ogonovszky Szilárd őrnagy nyitott meg, nagy küzdelmet hozott és mindvégig jó hangulatban zajlott.

A nők között Kiss Gabriella rendőr százados, a Tatabányai Rendőrkapitányság dolgozója lett az első. Második helyezést ért el Salamon Tímea rendőr százados a Készenléti Rendőrség állományából, harmadikat pedig dr. Miskolczi Ivett, az Esztergomi Járási Ügyészség vezetője.

A 40 év alatti férfiak között a Heves megyei Tamasi Balázs őrnagy végzett az első helyen, a készenléti rendőrség állományába tartozó Plavecz Barnabás százados lett a második, a BRFK főhadnagya, Oláh Tibor pedig a harmadik. A 40 év feletti férfiak küzdelmét Vincze Zsolt tűzoltó százados (Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság) nyerte, Uzonyi Attila és Balázs András rendőr alezredesek előtt.

Kiemelt kategóriában Őrfi Péter ezredes nyújtotta a legjobb teljesítményt, utána Jakus Gergely közalkalmazott és Bodnár János főtörzsőrmester (Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság) következett.

A győzteseknek és a helyezetteknek járó díjakat Farkas Gábor dandártábornok adta át.

(Nyitókép: police.hu)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában