Biztonság

2024.04.05. 16:16

Megállapodást kötött egymással a rendőrség és az OSE

Gondolkozás nélkül elfogadta a rendőrség megkeresését az oroszlányi egyesület.

Túri Csaba

Bűnmegelőzési megállapodást kötött a vármegyei rendőrkapitánysággal az OSE

Forrás: OSE/Facebook

Az Oroszlányi Sport Egylet (OSE) a hivatalos Facebook-oldalán megjelent közlemény szerint a kosárlabdacsapat közlekedésbiztonsági és balesetmegelőzési együttműködési megállapodást kötött a Komárom-Esztergom vármegyei rendőr-főkapitánysággal. 

Együttműködést kötött a rendőrség és az OSE
Együttműködést kötött a rendőrség és az OSE
Fotó: Hoffartne Kati / Forrás: OSE

A klub részéről Matajsz Gábor ügyvezető, míg a rendőrség oldaláról Boros Zoltán László főkapitány írták alá a megállapodást közösen a Krajnyik "Akác" András Sportcsarnokban. Az OSE a közleményében kiemelte: „Klubunk elkötelezett támogatója minden olyan kezdeményezésnek, amely segíti társadalmunkat az egészségesebb, tisztább és biztonságosabb jövő elérésében.”

Megkeresésünkre Kőműves Tamás, az Oroszlányi Sport Egylet technikai vezetője elárulta, hogy a megállapodás részeként a kosárlabdacsapat mérkőzésein a ledfalon jelennek majd meg a rendőrség által készített bűnmegelőzési felhívások. Kőműves Tamás hozzátette, nem gondolkoztak sokat az együttműködésen, mivel bármilyen nemes ügy mellé szívesen odaállnak, ami jobbá teheti a társadalmunkat.

A klubhoz kapcsolódó szomorú hír, hogy a héten hunyt el Jugovics József, az együttes legendás alakja, egykori válogatott játékos. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában