Megye III.

2024.04.06. 06:58

Labdarúgás: nagy csaták a déli dobogós pozíciókért

Szorossá alakulhat a déliek pontállása az élen. Az első három helyezett izgalmas vasárnapra készül a megye III-ban.

Bottka Szabolcs

A 18. fordulóval folytatódik a vármegyei felnőtt labdarúgás harmadosztály északi- és déli divíziója, mindegyik mérkőzés vasárnap, 16 órakor kezdődik. A megye III. aktuális találkozói is tartogatnak izgalmas meccseket.

Szorossá alakulhat a déliek pontállása az élen. Az első három helyezett izgalmas vasárnapra készül a megye III-ban.
A Bana és a Császár már mindkét mérkőzését lejátszotta egymással a megye III-ban
Fotó: Viszló Balázs / Forrás: 24 Óra

Északon az első helyet elfoglaló Naszály SE az Annavölgy ellen fog pályára lépni, akiket kerek 20 ponttal előznek a tabellán. A papírforma alapján nem ez a mérkőzés lesz az, ahol kiszámíthatatlan végeredményt  tapasztalhatunk a hétvégén. A pilismaróti együttes az utolsó helyen tanyázó Bajóttal száll harcba, számukra alapkövetelmény lesz a győzelem bebiztosítása. Az Oroszlányi SZE és a BAR-NUL Szomódi SE közti párharc már érdekesnek ígérkezik. A két klubot mindössze 4 pont választja el egymástól a szezonban, mindkét fél biztosan a maximumot fogja nyújtani vasárnap. 

A déli csapatok közül a mezőnyt vezető Dunaalmás a 8. pozícióban lévő Bakonyszombathely KSE labdarúgói ellen fogják megmérettetni tudásukat. A Dunaalmás 4 ponttal csücsül Ete előtt, utóbbiakat a Császár fogadja. A futballmeccs mindkét csapat számára létfontosságú, a 3 egység közöttük könnyen okozhat változást a tabellán, ugyanis az Etei SE 6 ponttal is meglóghat tőlük, egy Dunaalmás vereség esetén egyetlen pontra közelíthetik meg az éllovasokat. A banaiak együttese Kocs focistái mellett fogja másfél órán át kergetni a labdát. A Banai KSK pontegyenlőséggel várja a fordulót a Csémi SE-vel együtt, ez mindkettejük szempontjából kritikusan alakulhat, lehetőségük nyílhat átlépni a Szákszendi SE-t, akik 29 pontot pakoltak fel eddig a táblázatra. Ezt a hármast érdemes lesz figyelni. 

EUROTRADE SOLAR T.III.O. FFI FELNŐTT ÉSZAK ALAPSZAKASZ 18. forduló

Április 7. vasárnap, 16 óra

  • Süttői SC - Héreg FC
  • Bajót Szikra SE - Pilismarót SC
  • Naszály SE - Annavölgyi Bányász SE
  • Vértestolnai TE- TABAK
  • BAR-NUL Szomódi SE - Oroszlányi SZE
     

EUROTRADE SOLAR T.III.O. FFI FELNŐTT ÉSZAK ALAPSZAKASZ 18. forduló

Április 7. vasárnap, 16 óra

  • Császári SE - Etei SE
  • D.M.A.C Dunaalmás - Bakonyszombathely KSE
  • Rédei KSE - Bokod FCE
  • Banai KSK - Kocs KSE
  • Csémi SE - Szákszendi SE

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában