Vizsga

2024.03.13. 13:27

Új tagokkal bővült a játékvezetői keret

Bár vármegyénk is küzd a játékvezetők hiányával, ezúttal bővült a létszám, miután többen is sikeresen teljesítettek a vizsgán.

Túri Csaba

Forrás: 24 Óra

Fotó: Viszló Balázs

Korábban már mi is beszámoltunk róla, hogy labdarúgó-játékvezetői tanfolyam indult Komárom-Esztergom vármegyében. A Kemspori Facebook-oldal most pedig arról tudósított, hogy többen is sikeresen vizsgáztak.

Sikeres alapfokú játékvezetői vizsgát tettek a jövő sípmesterei
Sikeres alapfokú játékvezetői vizsgát tettek a jövő sípmesterei
Forrás: Kemspori/Facebook

Eredetileg 48 fő - főleg a fiatalabb korosztályból - jelentkezett a tanfolyamra, közülük az első képzési napon 19-en jelentek meg. A Tatai Edzőtáborban megtartott eseményen szóban és írásban kérdezték a labdarúgás játékszabályairól a jövő sípmestereit. Összesen 16-an teljesítették sikerrel az alapfokú játékvezetői vizsgát. Mindez azt jelenti, hogy ők a jövőben már élesben is becsatlakozhatnak a futballmérkőzéseken.

Korábban Klotz-Gőbölös Gabriella, vármegyénk játékvezetői bizottságának az elnökségi tagja beszélt arról oldalunknak, hogy Komárom-Esztergom is küzd a játékvezetői hiánnyal. A frissen vizsgázott játékvezetőknek lesz helyük a helyi labdarúgásban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában