Motiváció

2024.02.10. 10:57

Hazánk egyik legjobb szakemberétől tanulnak a tatabányai edzők

Sisa Tibor egyetemi tanár, egykori kiváló labdarúgóedző több részes előadás keretein belül igyekszik fejleszteni a fiatal edzőket, edzőtanulókat.

Kemma.hu

Sisa Tibor a Földi Imre Sportcsarnokban tartott előadást

Forrás: Facebook/Tatabányai SC

Sisa Tibor, a 2000-es években a magyar első osztályban szereplő Bányász vezetőedzője visszatért Tatabányára. A mindenki által „Tanár úr"-ként ismert szakember ezúttal egy előadás keretében járt a vármegyeszékhelyen a Földi Imre Sportcsarnokban. A több NB1-es klubnál is megfordult egykori edző a "Válasz - A labdarúgás belülről" című könyvének tartalmáról is beszélt a Tatabányai SC edzőinek és a Tatabányai Szakképzési Centrum (TSZC) sportedző szakos tanulóinak.

A 2005-ben az év edzőjének is megválasztott szakember könyve egy motivációs beszédeket tartalmazó pszichológiai-pedagógiai tanulmány, mely a történetek egyszerű példáin keresztül, az érzelmekre, tudatra ható beszédekből tevődik össze. Sisa Tibor a 33 motivációs történetet tartalmazó kiadványt elsősorban fiatal pályatársainak ajánlja.

Salamon Zoltán, a Tatabányai Sport Club sportszakmai vezetője szerint fontos, hogy a klub edzői, versenyzői és sportolói elméleti előadások keretein belül is megismerjék a sportolás lényegét - derül ki a klub közösségi felületén megosztott bejegyzésből.

A tatabányai klub beszámolójából kiderül, hogy a három órás előadás alatt a Tanár úr tanulságos bemutatót tartott a sport, a sportolás körülményeiről, a motivációról, az elérhető eredményekről. Sisa Tibor február 14-én folytatja az előadást a helyi, feltörekvő szakemberek számára. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában