Floorball

2023.03.04. 11:19

A nemzetközi bajnokság döntőjében vitézkedhetnek a Palánkdöngetők

Az SZPK DESEF férfi csapata szombaton a 3 Nations Floorball League bajnokságban a döntőbe jutásért lép pályára. A komáromi ellenfele 19 órától a szlovén Polanska Banda lesz. A négyes finálénak a Duna-parti város ad otthont.

K. L.

A narancssárga mezes komáromi szeretnék, ha vasárnap az aranyéremért játszhatnának

Forrás: 24 Óra

Fotó: Kovács László

A komáromiak nagy bravúrt hajtottak végre azzal, hogy egyedüli magyar csapatként bejutottak a 3 Nations Floorball League döntőjébe. Az idei kiírásban nyolc osztrák, szlovén és magyar gárda harcolt azért, hogy a legjobb négy között játszhasson a dobogós helyek egyikéért.

Az SZPK DESEF az alapszakaszban a második helyet szerezte meg, szombati ellenfele, a Polanska Banda pedig a harmadikat. A bajnokság során a két együttes mindkét meccsét az SZPK DESEF nyerte, hazai környezetben 5-4-re bizonyultak jobbnak Haris Tibor edző tanítványai, míg a Polanska otthonában 8-3-ra győztek a komáromiak.

A nap másik mérkőzésén az első helyet kiérdemlő, tízszeres osztrák bajnok, villach-i VSV Unihockey ellenfele a szintén szlovén, negyedik helyen végzett, Skofja Loka lesz. Ez a találkozó 16 órakor kezdődik.

Vasárnap 13 órakor a két vesztes a bronzéremért, a két győztes pedig 16 órától az aranyéremért száll harcba.

A mérkőzéseket a Szent Imre-iskola Bajcsy-Zsilinszky utcai csarnokában rendezik.

Tavaly a bajnoki címet a Skofja Loka szerezte meg, az SZPK DESEF a negyedik helyen végzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában