Floorball

2022.11.14. 20:00

Az osztrákok és a szlovénok is csak bámulják a komáromi floorball-parádét (fotók)

Ragyogó teljesítményt nyújt idén a 3 Nations Floorball League – IFL Bundesliga bajnokságban az SZPK-DESEF felnőtt férfi csapata, Haris Tibor vezetőedző tanítványai az eddigi öt mérkőzésüket megnyerték. A pontvadászatban 13 osztrák, szlovén, illetve magyar együttes szerepel.

K. L.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Kovács László

A komáromiak floorballosok az idei első két mérkőzésükön egy-egy góllal nyertek a szlovén Polanska Banda, illetve az osztrák VSV Unihockey ellen, majd a villachi siker után 8-3-ra győztek a Polanska otthonában, azt követően pedig Klagenfurtban diadalmaskodtak 10-5-re. Az SZPK-DESEF most folytatta kiváló sorozatát, és a bécsi Wiener Floorball Verein gárdáját 10-3-ra gázolta el. Igaz, az első harmadban még akadozott a narancssárgák játéka, ám a parádés második húsz percüknek köszönhetően a lelkes komáromi játékosok és szurkolóik lehettek boldogok a meccset követően.

A komáromi floorball-láz szombaton tovább fokozódhat, ugyanis akkor az eddig szintén hibátlan teljesítményt nyújtó, szlovén Škofja Loka csapata érkezik a Bajcsy-Zsilinszky utcai csarnokba. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában