Az év férfi sportolója

2023.02.20. 07:00

„Hatalmas megtiszteltetés” – a vb-ezüstérmes muaythai-harcos megismételné sikerét

Ahogyan arról már beszámoltunk, Az év sportolója 2022 közönségdíjat Nardelotti Zoltán, a Mega Tech Thai Box SE színeiben versenyző muaythai-harcos nyerte a férfi egyéni kategóriában a Kemma.hu szavazásán.

K. A.

Nardelotti Zoltán lett az év férfi sportolója

Forrás: beküldött

Nardelotti Zoltán tavaly nagyszerű teljesítményt nyújtva ezüstérmet szerzett az Egyesült Arab Emírségekben rendezett amatőr muaythai világbajnokságon, ezzel a legszebb eredményt érte el vármegyénk sportolói közül a felnőttek mezőnyében.

Meglepődtem azon, hogy a jelöltek közé kerültem, de már ez is hatalmas megtiszteltetés volt számomra, nem is beszélve a győzelemről. Hálás vagyok minden egyes szavazatért, és remélem, lesz még lehetőségem arra, hogy újra elnyerjem ezt a címet

– fogalmazott a Mega Tech Thai Box SE színeiben versenyző Nardelotti Zoltán, aki a világbajnokságon három győzelmet követően szoros csatában veszített a döntőben. Mindezt úgy, hogy sérülten vett részt a vb-n. 

A közönségszavazás során olvasóink döntöttek. Megválasztották a 2022-es év női és férfi sportolóját, az év női és férfi sportcsapatát, valamint az év emberét is. Az év női sportolója  Szalai Lili, a tavaly még az Oroszlányiak Városi Sport Klubja (OVSK) színeiben versenyző súlyemelő lett.

Ahogy arról beszámoltunk, az év embere 2022 közönségdíjat Németh Róbert rendőr életmentő érdemelte ki szavazásunkon. Mint ismert, a fiatal egyenruhás körzeti megbízottként, mentőápolóként és Police Medic oktatóként is megállja a helyét.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában