Az év női sportolója

2023.02.19. 06:59

„Köszönöm!” – hálás a szavazatokért az év női sportolójának választott oroszlányi súlyemelő

Ahogyan arról már beszámoltunk, Az év sportolója 2022 közönségdíjat Szalai Lili, a tavaly még az Oroszlányiak Városi Sport Klubja (OVSK) színeiben versenyző súlyemelő nyerte a női egyéni kategóriában a Kemma.hu szavazásán.

K. A.

Szalai Lili tarolt a szavazáson

Forrás: beküldött

Lili, aki tavaly "mindent vitt" a 71 kg-os súlycsoportban, így korosztályában, a juniorok, majd a Tatabányán rendezett országos bajnokságon a felnőttek között is aranyérmes lett, természetesen elégedett a szavazás eredményével.

– Nagyon örülök a győzelmemnek, nagyon jó érzés, köszönöm a szavazóimnak, hogy megnyerhettem ezt a választást – nyilatkozta a szavazás lezárását követően a súlycsoportjában lökésben és összetetteben is országos csúcstartó súlyemelő, aki ezúton is gratulál a másik oroszlányi győztesnek, a férfi csapatok között a legjobbnak bizonyuló MVM-OSE Lionsnak.

A közönségszavazás során olvasóink döntöttek. Megválasztották a 2022-es év női és férfi sportolóját, az év női és férfi sportcsapatát, valamint az év emberét is.

Ahogy arról beszámoltunk, az év embere 2022 közönségdíjat Németh Róbert rendőr életmentő érdemelte ki szavazásunkon. Mint ismert, a fiatal egyenruhás körzeti megbízottként, mentőápolóként és Police Medic oktatóként is megállja a helyét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában