Köszönöm!

2023.02.18. 07:00

„Elképesztő!” − minden voksért hálás az év emberének választott életmentő tatai rendőr

Ahogy arról beszámoltunk, Az év embere 2022 közönségdíjat Németh Róbert rendőr életmentő érdemelte ki szavazásunkon. Mint ismert, a fiatal egyenruhás körzeti megbízottként, mentőápolóként és Police Medic oktatóként is megállja a helyét.

Kemma.hu

Németh Róbert körzeti megbízottként, mentőápolóként és Police Medic oktatóként is megállja a helyét

Németh Róbert mentett már életet telefonos videóhívás segítségével, fiatal öngyilkosjelölt is köszönheti neki az életét, balesetet szenvedett kerékpárosnak és autósnak is segített, akár szolgálatban volt, akár azon kívül. A főtörzsőrmester a Kemma.hu-nak elmondta: egészen megdöbbentette az Év embere szavazásunk végeredménye.

Mint elárulta, kollégái, ismerősei is , de még idegenek is gratuláltak neki. Mosolyogva mesélte, hogy az eredményhirdetés után még az egyik boltban is úgy köszöntek rá, hogy „én is rád szavaztam”. 

− Tényleg egészen elképesztő, hogy több mint kétezer ember szavazott rám. Nagyon köszönöm a voksokat − tette hozzá, kiemelve, hogy jelölttársainak is gratulál. 

Az év embere 2022 díj persze megerősítés is, de a főtörzsőrmesterben eddig is munkált a szolgálatkészség, segíteni akarás, fejlődési vágy. Ahogy azt megtudtuk tőle, további képzéseken, akár szintentartón, akár újabbakon is részt venne, és semmi pénzért nem hagyna ki egy PoliceMedic kurzust sem. 

– A munkám a mindenem. Függetlenül attól, hogy előfordulhatnak akár végzetes kimenetelű balesetek is, ahol már nem lehet segíteni. 

De mindig mindent meg kell próbálni, amíg van esély

 – fogalmazott korábban arról, mi hajtja a mindennapokban.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában