Közönségszavazás

2023.02.10. 19:04

A 2022-es év legjobb férfi sportcsapatát keressük - itt a lista, szavazzatok!

A fiúk nagyon várják a szavazataitokat! Kattintásra fel, ti döntitek el, ki legyen az év férfi csapata 2022-ben Komárom-Esztergomban!

K. A.

Forrás: Kemma.hu

Komárom-Esztergom vármegye bővelkedik kiváló csapatokban és kitűnő sportemberekben, akiknek számos örömteli pillanatot köszönhettünk az elmúlt évben is. A 24 Óra és a Kemma.hu az ő teljesítményük elismerésére meghirdeti az Év sportolója 2022 szavazást. A voksolás során Olvasóink négy kategóriában dönthetnek arról, hogy ki álljon fel a képzeletbeli dobogó legfelső fokára. Íme, a férfi jelöltek.

Év sportolója férfi csapat A Dág KSE röplabda csapata
A Dág KSE röplabda csapata
Forrás: beküldött

Dág KSE Röplabda

A dági röplabdázók az előző szezonban a második helyen végeztek az NB I. Liga (a tulajdonképpeni második vonal) alapszakaszának végén, a rájátszást követően pedig végül harmadikak lettek a bajnokságban. A jelenlegi szezonban is hasonlóan teljesít a csapat, amely ezúttal is a második helyen végzett az alapszakaszt követően.

Év sportolója férfi csapat MOL Tatabánya KC
A MOL Tatabánya KC csapata
Fotós: H. B. / Forrás:  24 Óra

MOL Tatabánya KC

A tatabányai férfi kézilabdázók az előző szezonban az ötödik helyen végeztek az élvonalbeli férfibajnokságban, miközben az EHF-kupában is részt vettek. A jelenleg futó szezon féltávjánál a Kék Tigrisek a harmadik helyet foglalta el, miközben a Magyar Kupában a négyes döntőbe jutásért küzdhet.

Év sportolója férfi csapat MVM OSE Lions
MVM OSE Lions
Forrás: MVM OSE Lions

MVM-OSE Lions

Az oroszlányi férfi kosárlabdacsapat az élvonalba történő 2019-es visszajutást követően először jutott be a bajnokság felsőházi rájátszásába és végül hetedik lett. A jelenlegi szezon sem maradt siker nélkül, a Lions ugyanis az alapszakasz féltávjánál a nyolcadik helyen állt, amivel kvalifikálta magát a Magyar Kupa nyolcas döntőjére.

Év sportolója férfi csapat
Szőnyi Palánkdöngetők (SZPK-DESEF)
Forrás: beküldött

Szőnyi Palánkdöngetők, floorball

A szőnyi férfigárda sikeres szezont zárt tavaly, hiszen a negyedik helyen végzett a magyar, osztrák és szlovén csapatokat felsorakoztató nemzetközi floorball-ligában. A csapat a Magyar Kupában a döntőig jutott. Az együttes a jelenlegi szezonban is  nemzetközi bajnokságban szerepel, ahol a második helyen áll.  Több játékost adnak a válogatottaknak.

Év sportolója férfi csapat Tatabányai SC, labdarúgás
a Tatabányai SC labdarúgó csapata
Forrás: beküldött

Tatabányai SC, labdarúgás

Tatabánya labdarúgói az elmúlt években hosszú utat jártak be: a megyei harmadosztályból indulva jutottak el az NB III-ig, ahol az előző szezonban a Nyugati-csoport nyolcadik helyén végeztek. A jelenlegi szezonban kiemelkedően teljesít a csapat, amely az őszi idény zárását követően az első helyen állt a csoportban.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában