Júniusi Mega Tech-sikerek: Nardelotti vb-ezüstje, győzelmek Kecskeméten

Sportos visszatekintőnkben ezúttal a júniusi küzdősportos sikereket idézzük fel.

Kemma.hu

Forrás: beküdött

A magyar válogatott nyolc versenyzővel vett részt a vb-n az U23-as és az elit kategóriákban. A legjobban a Sárisápon élő, de a tatabányai Mega Tech SE-nél versenyző Nardelotti Zoltán szerepelt, aki az elit kategóriában második lett a 75 kg-osok mezőnyében. Kurdy István ugyancsak az elit kategóriában, 63,5 kg-ban végzett az ötödik helyen, míg az U23-asoknál Bordás Alex a 71, Kiss Barnabás pedig a 81 kg-osok között lett egyaránt harmadik. A versenyzők teljesítményéről a tatabányai Mega Tech SE vezetőedzője, egyben a magyar válogatott szövetségi kapitánya, Bányász Adrián számolt be annak idején.

Kecskeméten rendezték Magyarország vezető küzdősport sorozata, a Superfight Series muaythai és K1 soron következő gáláját. A rendezvényen a tatabányai Mega Tech SE két versenyzővel képviseltette magát. Tóth Dzsesszika mindössze 16 esztendősen a felnőtt mezőnyben lépett ringbe egy muaythai-mérkőzésen és győzelmet aratott. Balássy Bálint egy hosszabb szünetet követően profi K1-mérkőzésre ugrott be és kőkemény összecsapáson, közönségszórakoztató meccsen ugyancsak győztesen hagyta el a ringet.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában