Együttműködés

2022.08.30. 20:34

Németországban ünnepelték kapcsolatukat a sportvezetők

A Rajnai Labdarúgó Szövetség és az MLSZ Komárom-Esztergom Megyei Igazgatóság (korábban KEMLSZ) Németországban ünnepelte meg azt, hogy 30 esztendőven ezelőtt kötött együttműködési megállapodást.

Kemma.hu

Együtt a magyar és a német küldöttség

Forrás: MLSZ

Az eseményről az MLSZ Komárom-Esztergom megyei igazgatósága számolt be honlapján. Mint írják, a megállapodást Solymos Tibor, a megyei labdarúgó-szövetségi akkori elnöke, Buzánszky Jenő, az Aranycsapat volt játékosa és Theo Zwanziger, az akkori Rajnai Labdarúgó Szövetség elnöke írta alá 1992-ben. Az elmúlt három évtizedben elnökök, főtitkárok ugyan váltották egymást mindkét oldalon, de a futballkapcsolat megmaradt.

Az ünnepségen a rajnai sportvezetők, elnökségi tagok, a kapcsolatban szerepet vállalók vettek részt. A magyar delegációt dr. Kancz Csaba társadalmi elnök vezette, de az ünnepségen jelen volt Khéner László megyei igazgató, valamint Sárdi Éva és Mayer László elnökségi tagok. A jubileumi ünnepség mellett szó volt a kapcsolat jövőjéről, a vezetők beszéltek a jövő évi szakmai programokról.

Az ünnepségen jelen volt Walter Desch leköszönt elnök, aki nagyon sokat tett a partnerkapcsolat erősítéséért, valamint az új elnök, Gregor Eibes is méltatta az együttműködést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában