Turul's Miners

2022.04.18. 06:54

Mindenkit a Dózsához hívnak az aranyszívű tatabányai kézidrukkerek

A Turul's Miners közösségi akcióban szépíti meg a Dózsa György sportiskolát.

Kemma.hu

Forrás: 24 Óra

Fotó: Hagymási Bence

A Grundfos Tatabánya KC drukkerei, a Turul's Miners Sportegyesületünk a közelmúltban 200 ezer forintot nyert  a TESCO által kiírt „Ön választ, mi segítünk” pályázaton. Az összegből, mint azt Erős Árpádtól, az egyesület elnökétől megtudtuk, a tatabányai Dózsa György Sportiskolában végeznek felújításokat. Az akció Facebook-eseménye szerint április 23-án  játszóteret és padokat újítanak majd el, és minden segítő kezet várnak a helyszínre.

Várunk minden dózsás szülőt és diákot, valamint TSC-kézilabdázókat is, illetve azokat is, akik kötődnek a Dózsa György Iskolához valamilyen módon 

− írták, hozzátéve, hogy egesületként a középiskolásoknak társadalmi munkaként igazolni is tudják a részvételt, az ötvenórás közösségi szolgálatuk részeként. Ha sokan jönnek össze, akkor szemétszedést, valamint az iskolaudvar rendbetételét is el szeretnék végezni. 

A Turul's Minersnek nem ez az egyetlen kezdeményezése egyébként. A tatabányai Obinál kupakgyűjtő szívet állítottak fel, amelynekk segítségével beteg gyerekeknek tudnak segíteni. Szívükön viselik például a tatabányai SMA-s testvérpár, Dani és Berci, valamint családjuk és bátyjuk sorsát is, így a kupakgyűjtésből befolyt összegeből ők is kaptak már, így támogatva rejabilitációjukat. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában