megható vallomás

2020.07.03. 06:55

Ez a tatabányai édesapa minden lájkot megérdemel

Az SMA-s tatabányai testvérek, Dani és Bercel édesapja is nevezett az Aranyhaj Világa Alapítvány felhívására.

Sz. A.

A háromgyermekes család remek hírt kapott, de továbbra is új lakást kell találniuk a mostani helyett

Fotó: Szűr Annamária/24 Óra

Bazsó-Varga Bea és Ádám, valamint családjuk története nem ismeretlen a Kemma.hu olvasói előtt sem. A háromgyermekes család 2018-ban indított adománygyűjtést, hogy SMA 2-vel küzdő középső fiuk, Dani minél élhetőbb, akadálymentes otthonban élhessen. Miközben új otthonukat megtalálták, Dani pedig szépen fejlődni kezdett, kiderült, hogy kisöccse, Bercel is SMA-s, annak hármas típusával harcol. A család most az " target="_blank" rel="noopener noreferrer">Aranyhaj Világa Alapítvány apák napi felhívására jelentkezett, hogy egy hét intenzív terápiát töltsenek el a solymári Borsóházban, napi 2 órában. Mindehhez még egy ingyen, úgynevezett Bowen kezelést is felajánlottak. A felajánlásokat a fotójára legtöbb lájkot kapó édesapa kapja meg. A képet cikkünk végén is megtalálják (- a szerk.).

Bazsó-Varga Bea megható vallomásban írta le, miért nagyszerű édesapa és társ a férje, Ádám.

– Amikor kiderült Dani, majd egy évre rá Berci betegsége, vagyis hogy gerincvelő eredetű izomsorvadásban, SMA-ban érintettek, még inkább bebizonyosodott, hogy a legjobb ember áll mellettünk. Saját két kezével otthont épített, időt és energiát nem sajnálva dolgozik a családunkért, a fiúk minden kezelésénél ott áll szikla szilárdan, biztonságot és támaszt nyújtva.

A fiúk támasza, pajtása, cinkosa, tanítója, akivel mindig lehet szövetkezni. Nem tudom, hogy lehet-e jobb apának és társnak lenni nála. Hálás vagyok, hogy ő a férjem és a gyerekeim apukája.

– írta az édesanya.

 

https://www.facebook.com/aranyhajvilaga/photos/a.276094599467786/881524675591439/?type=3&__xts__%5B0%5D=68.ARCjPWCc0aFCW8Do0vAFBwBlKA6fM8qrTTi-KsmjDmtXa5gBZiCrG5JKMNRZK_y62JLZOKNWaYSiyTd_FUMdQXRwKCt432TbJmLEO7OwtqvzxzlUad6PseHPj9par1-gg076uGuKGSzTp3WaOnMjIvGJbloZ7X2SIOydlemUSXxRCmj8CoeIuyeINrncryHxpAtWtfbX7ddIcN4b4_Qae_S8StXRyL0YLjQbXzqi04VknjQx_ti34web6od98oRXYKee6gsNHkwIhpTYct1IqkPe7xdpYNPTiJXFIakF3s3pTU_i&__tn__=-R

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában