ikon

2021.05.15. 14:29

Visszavonul a magyar kézilabdázás és a Tatabánya legendája, Ilyés Ferenc

Ilyés Ferenc továbbra is a csapat munkáját fogja segíteni a jövőben. A klub a legenda tiszteletére visszavonultatta a 18-as mezszámot.

Kemma.hu

20191117 Tatabánya A Grundfos Tatabánya - ZTR Zaporizhye EHF kupa férfi kézilabda 3. forduló első mérkőzése A képen: Illyés Ferenc (18 - kék mez) Ganchev Oleksii (9 - piros mez) Fotó: Hagymási Bence HB Komárom-Esztergom Megyei 24 Óra

Forrás: 24 Óra

Fotó: Hagymási Bence

A klub közösségi oldalán " target="_blank" rel="noopener noreferrer">jelentette be, hogy a szezon végén a csapat vezére, Ilyés Ferenc befejezi aktív pályafutását. Mint írják, a körülményekre való tekintettel a legendát nem az utolsó hazai mérkőzésen búcsúztatják el.

Sikereihez méltó módon szeretnék megköszönni Ilyés Ferencnek, amit a magyar kézilabdázásért és Tatabányáért tett. Ennek tükrében a játékos búcsúztatóját egy későbbi időpontban tartják meg. Feri azonban nem hagyja el Tatabányát, a klub kötelékében marad a jövőben is tovább segítve a csapat munkáját. A klub Ilyés Ferenc tiszteletére visszavonultatta a 18-as mezszámot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában