torna

2019.02.04. 16:30

Igazolt versenyzők és amatőrök csaptak össze az első dági asztalitenisz bajnokságon

Rendhagyó asztalitenisz tornát rendeztek Dágon.

Walczer Patrik

Forrás: 24 Óra

Fotó: W. P.

Hagyományteremtő szándékkal rendezte meg a Dág Községi Sportegyesület az első falubajnokságot, amelyen a helyi klub játékosai mellett a község nem igazolt sportkedvelői is részt vehettek.

A rendhagyó asztalitenisz tornával az volt a szervezők célja, hogy a lelkes amatőrök, a tömegsportolók, az utánpótlás-korosztályú játékosok és a felnőtt versenyzők is összemérhessék tudásukat. Az amatőr gyermekek mezőnyében Kletner Márk a harmadik, Szabados Panni a második helyen végzett, míg a kategóriát Varga Gréta nyerte meg.

Az amatőr női mezőnyben egyedül Wiesztné Csiffári Edit indult, ugyanakkor a férfiaknál többen megmérettették magukat. Helmayer Zsolt és Molnár Ferenc harmadikként, Megyei Zsolt másodikként fejezte be a küzdelmeket, míg Berki Krisztián első lett az amatőr férfiak között.

Az igazolt utánpótlás-versenyzők mezőnyét Varga Csanád nyerte meg, a másodikként záró Wieszt Dorina, valamint a harmadik helyen végző Pósfai Petra és Juhász Tamás előtt. A női mezőnyben Mede Wendler Tímea diadalmaskodott, Vígh Mariann második, Pósfai Petra és Kondár Kitti pedig egyaránt a harmadik helyet szerezte meg.

A felnőttek között Pósfai Bendegúz győzedelmeskedett, második Kondár László, harmadik Elek Tamás és Helmayer Norbert lett. A vigaszágon Juhász Tamás szerezte meg az első helyet, megelőzve Kondár Kittit, Megyei Vilmost és Helmayer Zsoltot.

Izgalmas tornán vehettek részt a dágiak (Fotó: W. P. / 24 Óra)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában