Mikor lesz rendben?

2024.04.08. 17:22

Tatabánya szégyenfoltja: tovább omlik az árkádok vakolata

Tatabánya óvárosi városrészében továbbra sem oldódott meg az áldatlan helyzet. Az árkádok mennyezete továbbra is omlik, balesetveszélyes.

Kemma.hu

Hónapok teltek el, mégsem történt semmi Tatabányán, az óvárosi árkádok alatt. Ahogy arról mi is beszámoltunk, a mennyezet hullani, omlani kezdett itt. A helyzet annak elelnére változatlan, hogy februárban Gál Csabának, a Fidesz-KDNP frakcióvezetőjének, és a körzet képviselőjének javaslatára a közgyűlés megszavazta rá a forrásokat. 

Tatabánya óvárosi városrészében továbbra sem oldódott meg az áldatlan helyzet. Az árkádok mennyezete továbbra is omlik, balesetveszélyes.
Az árkádok mennyezetével továbbra sem történt semmi
Fotó: Z.M. / Forrás: 24 Óra

Sajnos az elmúlt másfél hónap kevésnek bizonyult arra, hogy bármi történjen. A vakolat ugyanolyan állapotban van, de a szalag, amelyet Gál Csaba kihelyezett, eltűnt. A Városunk, Tatabánya Facebook-oldal szerint az önkormányzat a lakókkal egyeztet. Sajnos nem az egyetlen romos terület a városban. A közelmúltban számoltunk be arról, hogy Újvárosban, szintén egy árkádsor van ramaty állapotban. Ott konkrétan egy bezárt üzletbe is be lehetett sétálni a betört kirakaton át.

Gál Csaba, aki a közelmúltban megkapta a bizalmat a polgári oldaltól, hogy a polgármesterjelöltjük legyen a júniusi választáson, már jelezte: a következő ciklusban a mostani balliberális városvezetéssel ellentétben kiemelten foglalkoznának az alapvető önkormányzati feladatok megfelelő ellátásával, és a céljuk egy élhető, modern Tatabánya építése.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában