Külcsín-belbecs

2024.03.31. 11:40

Tippek, hogy a legjobb formában tündökölj

Az utolsó helyek még kiadóak, érdemes minél előbb jelentkezni, mert gyorsan fogynak a helyek. A Mediaworks Hungary Zrt. Tündérszépek országos szépségversenyére keressük Komárom-Esztergom legszebb hölgyeit.

Kemma.hu

Van egy jó hírünk annak, aki egyelőre hezitál: még nem késő jelentkezni a Mediaworks Hungary Zrt. Tündérszépek országos szépségversenyére, amit 2024-ben ötödik alkalommal indított útjára hazánk vezető médiavállalata.

Tündérszépek: Demeter Karina a regionális forduló jelöltjei között van
Tündérszépek: Demeter Karina a regionális forduló jelöltjei között van
Fotó: Flajsz Peter

 

Keressük vármegyénk legszebb lányait, hölgyeit, akik Komárom-Esztergomban élnek, itt születtek vagy itt tanulnak. A megmérettetés regionális fordulóval indul, annak, aki bekerül a legjobbak közé, hasznos tanácsokat adtunk az elmúlt időszakban. Lapunk megkereste Husz Fédra sminkest, Radvánszki Timi kozmetikust, Nagy Mónika fodrászt és Farkas Heni testépítőt is, akik hasznos tanácsokkal látták el a Tündérszépeket, hogyan tudják a legjobb formájukat hozni a fotózáson.

A tatabányai szolgáltatók mind egyetértettek benne, hogy a külcsín nagyon fontos, de csak egy része az első benyomásnak, természetesen a belbecs is éppen olyan fontos. Ha Te is úgy érzed, hogy a legszebbek között a helyed, jelentkezz a tunderszepek.hu oldalon.

Tündérszépek: mindjárt betelnek a helyek

A Tündérszépek szépségversenyre saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Komárom-Esztergom vármegye szépségei Vas, valamint Győr-Moson-Sopron hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában