Szépségverseny

2024.02.24. 16:00

Tündérszépek: mindig legyen kéznél egy barna sminkceruza

Mint minden évben, az idén is adunk pár tippet, hogyan készülj fel egy szépségversenyre. Tündérszépek szépségversenyünkben régiós szinten összesen legfeljebb 50 lánynak van lehetősége arra, hogy akár saját portfólióval, akár szervezett fotózáson mutassa meg bájait. A mai témánk pedig nem más, mint a smink.

Kemma.hu

Immár ötödik alkalommal indul útnak a Tündérszépek, a Mediaworks Hungary Zrt. az országos szépségversenye, ahol elsőként a regionális fordulóban mérettethetik meg magukat a jelentkezők. Egy fotón magabiztosabban szerepelhetsz, ha elégedett vagy a kisugárzásoddal, aminek szerves részét adja a smink. Egy hölgy, akinek sugárzó a tekintete, magával ragadja nők és férfiak figyelmét egyaránt. Sminkes ad tippet, hogyan érd el ezt a fontos csáberőt.

Immár ötödik alkalommal indítja útnak a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt. Mint minden évben, az idén is adunk pár tippet, hogyan készülj fel egy szépségversenyre. A mai témánk pedig nem más, mint a smink.
Sminktippek a Tündérszépeknek: a tatabányai Husz Fédra szerint a kevesebb néha több
Forrás: Beküldött

Husz Fédra sminkes nagyszerű ötlete egyszerű is egyben: egy barna ceruza csodákra képes. – Ki lehet vele tölteni a szemöldököd hiányosabb részeit. Utána pedig lágy körsatírt tudsz vele csinálni a szempilla tövében. Ezt eldolgozva egy kicsi fejű ecsettel már készen is van a natúr füstös szem. Mehet is a szempillaspirál. Aki esetleg ódzkodna az alapozótól, jó megoldás lehet egy kevés korrektor a szem alá ujjal eldolgozva – mondta Fédra, aki szerint sokkal frissebbnek tűnik tőle a tekintet. 

Ez az, ami fontos a Tündérszépek sminkjénél

A bronzosítás és pirosítás elengedhetetlen része egy sminknek. – Csupán annyi a lényeg, hogy egy nagyobb fejű ecsettel vigyétek fel az arcotokra, így kevesebb a hibalehetőség, és sokkal természetesebb a végeredmény. A smink lezárásaként tegyetek fel ajakápolót vagy egy enyhén színezett szájfényt – zárta szavait a sminkes, aki úgy véli, a kevesebb több elvét követve senki nem lőhet mellé. 

– Hódítanak a natúr árnyalatok. Vendégeim a bronzot és az ezüstöt kérik leginkább a szemhéjra, a rúzsnál is inkább a természetes árnyalatok hódítanak, mintsem a vérvörös ajkak – válaszolt portálunk kérdésére Fédra a stílusirányzattal kapcsolatban.

A tatabányai sminkes világsztárokkal dolgozott együtt, de modelleknek is készített már sminket, illetve jótékonysági felajánlással is élt már, valamint a 24 Óra és a Kemma.hu gyereknapi akciójában is részt vett. Első szóra remek tanácsokkal látta el olvasóinkat a fesztiválszezon idején, de fotózás alkalmával is sokszor bizonyítja tehetségét.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában