Kerékteleki

2024.07.07. 13:00

Kiállítást szervez az elismert szakkör

A Kerékteleki Szakkör kiemelkedő munkájával elnyerte a Nemzeti Művelődési Intézet A Szakkör programjának elismerő emléklapját. A szakkör tudásmegosztó online felületén keresztül a hagyományos szakköri tevékenységeket népszerűsítik, és most a Baba-mama horgolás témában készült alkotásokat tekinthetik meg az érdeklődők a Kerékteleki Művelődési Házban.

Varga Réka Antónia

A Nemzeti Művelődési Intézet (NMI) elismerésben részesítette a Kerékteleki szakköri közösség 2023/24-es évadban nyújtott kiemelkedő szakköri közösségi munkájáért. 

Kerételeki szakkör elismerő emléklapja
Kerételeki szakkör elismerő emléklapja
Forrás: Kerékteleki önkormányzat/Facebook

A szakkör

A Kerékteleki szakkör a Nemzeti Művelődési Intézet A Szakkör programjában is tevékenykedett idén. Az itt nyújtott teljesítményével érdemelte ki az elismerő emléklapot. A Szakkör az NMI tudásmegosztó online felülete amelynek célja, hogy a hagyományos szakköri tevékenységek egyes fázisaiba az internet segítségével avassa be a látogatókat, ezáltal összegyűjtse, rendszerezze és népszerűsítse a különböző közösségi tevékenységi formákat.

Megtanult technikák bemutatása

A Szakkör 2023-ban meghirdetett programjában három újabb témakör jelent meg: a baba-mama horgolás, a natúrkozmetika, illetve a szövés kereten. A dicséretben részesült szakkör most Baba-mama horgolás témában készített munkáit tekinthetik meg az érdeklődők a Kerékteleki Művelődési Házban. A jelenlegi kiállításon az alábbi dolgos kezű szöszmötölők munkája látható: Micskóné Horváth Ilona, Pisuthné Zita, Talabér Ernőné, Körmendi Józsefné, Körmedni Istvánné.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában