Hajszobrászat

2024.03.16. 06:55

Így lehetsz ellenállhatatlan és nőies egyszerre - tippek a tatabányai fodrásztól

Új hajdivat hódít az idén, ami nem más, mint a lágy esésű, nőies, hullámos fürtök. Egyebek mellett ezt tudtuk meg Nagy Mónika tatabányai fodrásztól, akit frizuratippekkel és hajápolási tanácsokkal látta el a Tündérszépek indulóit is.

Kemma.hu

2024-ben, immár ötödik alkalommal indítja útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre február 5-től jelentkezhetnek a Komárom-Esztergom vármegyében élő, itt született vagy itt tanuló hölgyek.

Március 7-én a Tündérszépek országos szépségverseny első Komárom-Esztergom vármegyei versenyzői álltak kamera elé. A portfóliófotózás folytatódik, csatlakozz a lányokhoz és nevezz!  Tündérszépek fotózás szépségverseny
Demeter Karina már biztosan ott van a Tündérszépek regionális fordulójában
Fotó: Flajsz Péter / Forrás: 24 Óra

Még most sem késő jelentkezni! A regionális fordulóban vármegyénk szépségei Vas, valamint Győr-Moson-Sopron hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri.

– Nagyon fontos az első benyomás. Pláne, egy fotózás alkalmával – mondta Nagy Mónika, aki szerint éppen ezért érdemes jobban odafigyelni a hajunk állapotára. Mi, nők jól tudjuk, hogy a jó frizura az alapoknál kezdődik – tette hozzá. Elmondta azt is, érdemes szakemberhez fordulni, hogy tisztában legyünk az adottságainkkal. Nagyon nem mindegy, hogy vékony, vagy erős szálú hajról van szó, mert mindegyik fajtánál más és más sampont, balzsamot, vagy hajolajat illő használni – hangzott a jótanács.

– A lágy, nagy hullámok romantikus, nőies és nagyon elegáns megjelenést kölcsönöznek. Ideális választás lehet akár mindennapi viselésre, de egy különleges alkalomra is – árulta el a tuti tippet a hajszobrász és azt is, hogy a göndörség szinte minden hajtípusú hölgynek előnyére válhat. Sőt, természetes hatást kölcsönöz – emelte ki. A lányoknak is az lenne a tanács, hogy kiengedve, kissé hullámos hajjal érkezzenek a fotózásra, és ami még nagyon feldobhatja a frizurájukat az egy kis sejtelmes melír. Végszóként azt is elárulta, hogy a loknik könnyen kezelhetőek. Akár egy gyors mozdulattal több különböző frizura is elkészíthető: legyen az konty, fonás vagy copf. – Egy kis praktikával, mondjuk csattal vagy hajgumival több stílus is bemutatható – zárta szavait.

A fotózáson hollywoodi sztár vonásait is felfedeztük az egyik komáromi szépség Mila Kunisra hasonlít, azonban, ha a tatabányai szakember tanácsait megfogadjuk, könnyen megtalálhatjuk Miley Cyrus vagy Tina Turner hasonmását is, persze csak a hajkorona erejéig. A Tündérszépek álmot teljesít, ami egyet jelent azzal is, hogy tárt karokkal várhatja a lányokat a szépségipar, vagy ugródeszkát jelenthet egy későbbi modell karrier kapcsán is.

Tündérszépek: jelentkezz még most, mielőtt betelnek a helyek!

A Tündérszépek szépségversenyre saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Komárom-Esztergom vármegye szépségei Vas, valamint Győr-Moson-Sopron hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában