Fókuszban

2024.03.14. 08:33

Így lehet elérni a tónusos Miley Cyrus karokat

Olyan karokat szeretnél villantani, mint Miley Cyrus a Grammy-díjátadón? Tatabányai testépítő mondja el, hogyan lehetséges mindez. Tündérszépek figyelmébe ajánlott, hogy bombaformát hozzanak kameránk előtt.

Kemma.hu

Előző írásainkban Husz Fédra sminkes, Radvánszki Timi kozmetikus és Flajsz Péter fotóriporter kollégánk látta el szakmai tanácsokkal a stúdiófotózásra érkező hölgyeket, ezzel is bátorítva a 18-35 év közötti lányokat, asszonyokat, hogy mutassák meg magukat, szépségüket az olvasóknak is. Mostani cikkünkben arra keressük a választ, hogyan tudják a Tündérszépek könnyen elérni, hogy olyan karjuk legyen, akár Miley Cyrusnak az idei Grammy-díjátadón.

Tündérszépek: néhány mozdulat és lehet olyan a karunk akár Miley Cyrusé
Tündérszépek: néhány mozdulat és lehet olyan a karotok, akár Miley Cyrusé a Grammy-díjátadón
Fotó: JC Olivera / Forrás: Beküldött

Farkas Heni naturál testépítőt kérdeztük, milyen ötletei vannak, hogy a Tündérszépek a legjobb formájukat tudják nyújtani a kamerák előtt. – Gyermekkorom óta a sport az életem jelentős része. A testépítő fitness sporttal 2014-ben ismerkedtem meg, egy évre rá már színpadon álltam– kezdte mesélni Farkas Heni. Szerinte sokat segít a felkészülésben, ha egész évben tartjuk a formánkat. Azonban néhány tippje is van arra, hogyan tudjuk minél előbb a legjobb formánkat hozni.

– Figyelni kell a csökkentett szénhidrát tartalomra, és el kell felejteni a cukrot és a fehérlisztet – ezeket elhagyva hamar elérhető a változás és laposabb is lesz tőle a has. Az sem gond – teszi hozzá – ha egy kicsit kevesebbet eszünk, de ezt nem tanácsos túlzásba vinni. Akkor ugyanis hirtelen sokkot kap a szervezet és elkezdi raktározni a tápanyagokat – hívta fel a figyelmet Heni.

Mint mondta, a folyadékbevitelen is nagyon sok múlik. Naponta 2-3 liter víz csodákra képes, de van egy tuti recept, amitől nagyon hamar tónusosabb és feszesebb lesz az izomzat. – Fontos a méregtelenítés, amikor sok salakanyag távozik a szervezetünkből. Tehát igyunk sok csalánteát – javasolta Heni. Azt is mondta, a külső szépség a belső nélkül nem ér sokat. Jól tudja, hogy a mentális fittségen is sok múlik.

– Nem feltétlen szükséges órákat eltölteni a futópadon, ha erős mélyizomzatot szeretnénk – utalt Heni például a Pilates-módszerre, ami rendkívül népszerű Amerikában a fitneszt kedvelők, színésznők, táncosok, menedzserek körében, de Európában is egyre nagyobb teret hódít. A módszer lelkes híve Miley Cyrus, akinek sportos, vékony testalkata, valamint a szép tartása miatt csodájára járnak a rajongók és leendő rajongók egyaránt.

Miután a 31 éves énekesnő a 2024-es Grammy-díjátadón előadta a Flowers című slágerét, a közösségi média megszállottja lett a karjainak. Mindenki azon törte a fejét, hogyan lehet ilyen tónusú? A „Miley Cyrus karjai” keresőszó robbanásszerűen terjedt el az alkalmazáson, a fitneszoktatók pedig olyan speciális edzéseket alakítottak ki, mint a „Miley Cyrus tónusos karedzés”, a „Miley Cyrus karedzés”. És ez a megszállottság nem csak a közösségi médiát vette be; a hírügynökségek is siettek megszerezni „fitneszszakértők” idézeteit arról, hogyan lehet elérni Miley izomtónusát.

Tündérszépek: jelentkezz még most, mielőtt betelnek a helyek!

A Tündérszépek szépségversenyre saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Komárom-Esztergom vármegye szépségei Vas, valamint Győr-Moson-Sopron hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában