Szépségverseny

2024.03.01. 19:06

Tündérszépek: mutatjuk az első tuti befutókat!

Szakmai zsűrink kiválasztotta azokat a lányokat, akik biztosan bejutottak a regionális fordulóba. Ők hárman esélyt kaptak arra, hogy a Tündérszépek közé juthassanak.

Kemma.hu

A 2022-es Tündérszépek szépségverseny döntősei. Balról a harmadik Sátori Roxána, aki Komárom-Esztergom vármegyét képviselte az országos fináléban

Forrás: Ripost

Fotó: Markovics Gábor

Demeter Karina, Mihelik Anikó és Morvai Vanessza már biztosan ott van a vármegyei Tündérszépek között, akik bejutottak a regionális fordulóba. Őket hamarosan értesítjük a fotózás időpontjáról és helyszínéről. A dicsőség mellett arra is esélyt kaptak, hogy ők képviselhessék szűkebb hazánkat a szépségverseny fináléjában, ahol értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépek résztvevőit. Ehhez persze a szavazatokra is szükség lesz.

Tündérszépek elindult a nevezés medaworks hungary zrt szépségverseny nevezz jelentkezz
A 2022-es Tündérszépek szépségverseny döntősei. Balról a harmadik Sátori Roxána, aki Komárom-Esztergom vármegyét képviselte az országos fináléban
Fotó: Markovics Gábor / Forrás: Ripost

Morvai Vanessza Dorogról jelentkezett. A 21 esztendős szépség egy évvel ezelőtt is megmérettette magát. 2022-es versenyünkön a regionális fordulóig jutott, így az idén újra kipróbálja magát. Mint mondta, nagyon jó tapasztalatszerzés volt neki a Tündérszépek.

– Mindenképp nyer vele az ember lánya – válaszolta Vanessza, mikor kíváncsiak voltunk arra, mit adott neki a szépségverseny. Mint mondta, hatalmas adag önbizalommal lett gazdagabb és óriási ugródeszkát jelentett neki a verseny.

Tündérszépek: Hárman már biztosan ott vannak vármegyénk szépségei között.
Morvai Vanessza már biztosan bent van a regionális fordulóban
Fotó: beküldött

Tündérszépek jelentkezését várjuk!

2024-ben, immár ötödik alkalommal indítja útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre február 5-től jelentkezhetnek a Komárom-Esztergom vármegyében élő, itt született vagy itt tanuló hölgyek. A szépségverseny a regionális fordulóval indul, ide maximum ötvenen juthatnak be a szakmai zsűri döntése nyomán, így érdemes mihamarabb jelentkezni.

Tündérszépek: Hárman már biztosan ott vannak vármegyénk szépségei között.
Az elsők között értesítettük Mihelik Anikót
Fotó: beküldött

Jelentkezz még most, mielőtt betelnek a helyek

A Tündérszépek szépségversenyre saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Komárom-Esztergom vármegye szépségei Vas, valamint Győr-Moson-Sopron hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

A regionális fordulóból három lány jut tovább az őszi, országos döntőbe. A mezőny legmagasabb értékelését kapó, de az ítészek által nem kiválasztott versenyző közönségkedvencként még egy szavazáson megméretheti magát a másik hat régió „szívkirálynőivel”. A központi közönségszavazás nyertese is bejut a 22 fős fináléba.

Tündérszépek: Hárman már biztosan ott vannak vármegyénk szépségei között
Demeter Karina is bejutott a regionális fordulóba és esélyt kapott arra, hogy Tündérszépek közé jusson
Fotó: beküldött

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában