Farsang

2024.02.12. 16:14

Sulira hangolják a leendő diákokat a komáromi Petőfiben

Második állomásához érkezett a Sulira Hangoló. A Komáromi Petőfi Sándor Általános Iskola leendő elsősei számára rendezett programon csordultig megtelt érdeklődőkkel az intézmény tornaterme.

Körtvélyfáy Dina

– A farsang jegyében kézműveskedéssel, mozgással, ügyességi játékkal is készültünk, hogy minél több színtéren megmutathassák tehetségüket a gyerekek – mondta Molnár Csabáné, a komáromi suli igazgatója.

Kézműveskedéssel, mozgással, ügyességi játékkal is készültek a komáromi Petőfi-iskolában
Kézműveskedéssel, mozgással, ügyességi játékkal is készültek a komáromi Petőfi-iskolában
Fotó: Komáromi Petőfi Sándor Általános Iskola / Forrás: Facebook

Az intézményvezető azt is elmondta a komarom.hu-nak, hogy a következő tanévben, az előzőekhez hasonlóan, ismét két osztályt szeretnének indítani. Az intézményvezető hozzátette: az A, azaz a testnevelés orientált képzést nyújtó osztály osztályfőnöke Bedecsné Diána Annamária lesz, míg a B, azaz az általános tantervű osztályt Gyergyói Zsuzsanna vezeti majd.

A Sulira Hangoló nem ért véget, nemsokára újra várják a leendő elsősöket az iskola falai közé. A következő program február 26-án lesz. Ezt követően a szülőket is szeretnék megszólítani, akiknek értekezletet tartanak, ahol feltehetik a felmerülő kérdéseket is az iskolakezdéssel kapcsolatban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában