Kemma.hu videó

2024.06.02. 14:11

Sikeres volt a horgász rekordkísérlet a tatai Cseke-tavon +fotók, videó

A Komárom-Esztergom Vármegyei Horgászegyesületek Szövetsége (KEMHESZ) szervezésében rekordkísérletre került sor a hétvégén a tatai Cseke-tavon, az „egyszerre, egyidőben spiccbottal horgászó család” kategóriában. A rekordkísérlet minden résztvevő örömére sikerrel végződött.

Kemma.hu

A Komárom-Esztergom Vármegyei Horgászegyesületek Szövetsége (KEMHESZ) Facebook-oldalán számolt be arról, hogy sikeres volt az „egyszerre, egyidőben spiccbottal horgászó család” kategóriában végrehajtott rekordkísérlet. A tavat szinte körbeülték a résztvevők, egyszerre 70 család horgászott együtt.

Tata, Cseke-tó: horgász rekordkísérlet
Rengetegen vettek részt a rekordkísérletben
Fotó: Zetovics Márió / Forrás:  24 Óra

Mint írták, az első öt legtöbb halat fogó családi páros vehetett át díjakat, az első helyet 144 hallal egy kislány és apukája szerezte meg. A rendezvényen részt vett a MOHOSZ jogi osztályának vezetője, Dr. Kulcsár Aranka. A programot zenés műsor, célbadobás és halfelismerő verseny színesítette. Osvald Zsolt, a szövetség ügyvezetője a halakról és a horgászatról tartott ismeretterjesztő előadást.

Az eseményen elismerések átadására is sor került. Michl József, Tata polgármestere vehette át a KEMHESZ legmagasabb rangú elismerését a vármegye horgászsportjáért és természetes környezet megőrzéséért.

Szintén a Cseke-tó partján vehetett át kitüntetést évtizedes munkájáért Szántai Gyula (Oroszlány-Vértessomló) és Tomayer Béla, a kecskédi horgászegyesület leköszönő elnöke.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában