Kemma.hu videó

2024.02.12. 16:38

Félmilliót ér a legtehetségesebb tatai talentumos alkotás +fotók, videó

Idén a Tatai-várat népszerűsítő leporellók mellett már a várost bemutató ajándéktárgyakra is szavazhat a közönség az interneten és személyesen a múzeumban is.

Kemma.hu

Már lehet szavazni a Talentum Művészeti iskola 13. osztályos növendékeinek vizsgamunkáira. Az alkotásokat bemutató kiállítás a Tatai-vár időszaki kiállítás termében tekinthető meg. A tehetséges grafikus diákok az elmúlt évek hagyományait követve bemutató leporelló-tervezeteket készítettek a Kuny Domokos Múzeum népszerűsítésére. A legtöbb szavazatot összegyűjtő fiatal terve alapján elkészült leporellóval reklámozzák majd a tatai múzeumot és kiállítóhelyeit.

Idén először a diákok által megtervezett ajándéktárgyakra is lehet szavazni. A tavalyi tervek alapján elkészült tárgyakból egy kis bemutatót is készítettek: memória kártya és vászontáska is szerepelt az alkotások között. Dr. Schmidtmayer Richárd, a múzeum igazgatója a kiállítás megnyitóján elmondta, hogy már ötödik alkalommal dolgoznak össze a művészetis diákokkal, akiknek ez egy remek lehetőség, hogy megmutassák tehetségüket és kreativitásukat. Michl József, Tata polgármestere pedig megköszönte a diákok munkáját, és felajánlott félmillió forintot a tanárok által legtehetségesebbnek választott alkotónak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában