Autósok, figyelem!

2023.12.27. 17:10

Lezárták a 11-es főút Esztergom és a 117-es úti kereszteződés közötti szakaszát a Duna áradása miatt

December 27-én, szerdán délután újabb útszakaszt zártak le Esztergom térségében az árvíz miatt, mostantól nem lehet közlekedni a 11-es főút Esztergom és a 117-es úti kereszteződés közötti szakaszán – közölte az utinform.hu.

Walczer Patrik

Lezárták a 11-es út egy részét az áradás miatt

Forrás: 24 Óra

Fotó: W. P.

Mint ismert, a karácsonyi árvíz miatt már napokkal ezelőtt lezárták a forgalom elől Esztergomban a Nagy Duna sétányt, igaz a víz csak december 25-én késő este érte el az úttestet a Prímás-szigeten, a Rugby Club Hostel előtt.

Karácsonykor figyeltünk fel arra, hogy a 11-es út és a 10-es út közötti réteken is áll a víz: a alapesetben a réteken lévő víz elvezetését is szolgáló Kincses árkon keresztül öntötte el a földek egy részét a Duna, igaz december 27-re már a másik, folyó felőli oldalon is egyre nagyobb terület került víz alá. 

Esztergomban a Táti út végén rendőrök segítik a közlekedőket, a sofőrök figyelmét felhívják arra, hogy a 111-es úton Esztergom-Kertváros felé kell kerülni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában