Micsoda október volt! Mutatjuk a legjobb fotókat!

Részleges napfogyatkozás, búvárkodás, világháborús hadijátékok, repülő és kéklámpás nap. Egy-egy szeletke a megannyi októberi esemény közül.

Kemma.hu

Forrás: Kemma.hu

Fotó: Sz. A.

Az első és a második világháború korát idézte meg 2022 októberében az országhatáron innen és túlról érkező megannyi hagyományőr a II. világháborús Hadijátékon. Harckocsik, tankok, harci repülők és fegyverek is bemutatkoztak a nem mindennapi eseményen.

A Tatai Fényes Tanösvény októberi színpompával fogadta a látogatókat. 2022-ben azonban búvárok is érkeztek, akik csodálatos víz alatti felvételeket osztottak meg velünk a fortyogó csodáról.

Aki ellátogatott az októberi Kecskédi Repülőtér Családi Napjára, nem csak megcsodálhatta, ki is próbálhatta a vasmadarakat. Volt itt minden, ami szem-szájnak ingere. 

Október 25-én részleges napfogyatkozásnak lehettünk tanúi. Számos olvasónktól érkeztek a jobbnál jobb fotók. A Bakonyaljáról egy császári diák, Deák István küldött képeket a Kemma.hu -nak. 

Mindennapi hőseink mutatkoztak be ismét a Vértes Centerben. Katonák, tűzoltók és rendőrök lepték el az épülete. Kicsik és nagyok a különféle járgányokat és fegyvereket is kipróbálhatták, valamint belebújhattak az egyenruhákba is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában