Ingatlanajánló

2024.05.18. 11:20

A hét ingatlana: kiváló minőségű ház eladó Vértesszőlősön

Hihetetlen jó minőségű ház, 6 szobával keresi új lakóit. Itt garantáltan el fog férni a család, hiszen közel 270 négyzetméteren lehet élni. A telek emberléptékű! Ha olyan házra vágysz, amely alacsony fenntartási költségű, rendelkezik minden olyan kényelmi funkcióval, ami észszerű, akkor mindenképp nézd meg, milyen ez az eladó ház Vértesszőlősön. Kedvcsinálónak: a belső klímáról talajszondás geotermikus padlófűtés gondoskodik.

Kemma.hu

Eladó ház Vértesszőlősön egy csendes, természethez közeli, barátságos részen. A 264 m2-es épület, egy 909 m2-es DNy-i fekvésű domboldal tetején, egy síkba hozott telken fekszik, Vértesszőlős új kertvárosias negyedében. Termő gyümölcsfákkal, rendezett kerttel, sok-sok dísznövénnyel és gyönyörű panorámával rendelkezik!

A kényelem szigete ez az eladó ház Vértesszőlősön
A kényelem szigete ez az eladó ház Vértesszőlősön
Forrás: ingatlanbazar.hu

Extrákkal felszerelt az eladó ház Vértesszőlősön

A mindig kellemes belső klímáról talajszondás geotermikus padlófűtés, és hővisszanyerős légcserélő gondoskodik. Az épület 2012-ben épült hőszigetelő polisztirol falazó elemekből, vasbeton kitöltéssel, és födémmel. A kontyolt nyeregtető cserép héjjalást kapott. A padlóburkolatok minőségi parkettából és greslapokból készültek. A nyílászárók műanyagból vannak, thermoplan üvegezéssel, a beltéri ajtók a lakószinten üvegből, a pinceszinten fából készültek. A dupla garázs ajtaja távvezérelt, szekcionált kialakítású. Az épület riasztó, és kamerarendszerrel felszerelt! Az ingatlan központi porszívó berendezéssel ellátott. Mindenhol szabályozható fényerejű LED világítással.

Hatalmas igényesen kialakított egybenyitott terű helyiségben található a teljesen felszerelt konyha, az étkező, és a nappali. Az épületben 5 db kényelmes méretű szoba van, mindegyikben praktikus, ízléses, beépített gardrób szekrénnyel. 2db tágas, igényesen felszerelt fürdőszoba áll a leendő tulajdonos rendelkezésére, rengeteg funkcióval felvértezett kabinokkal, tökéletes új burkolatokkal,és fajansszal. Az alagsorban mosókonyha, a dupla garázs, tárolóhelyiség, és az épületet kiszolgáló gépészet kapott helyet!”[...]

További remek lehetőségeket keressen az ingatlanbazar.hu oldalán!
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!