Születésnap

2022.05.13. 19:28

Két település polgármestere is felköszöntötte Kisbér 101 évesét, Irénke nénit

Péntek 13-án a délelőtti órákban köszöntötték Rácz Lajosnét 101. születésnapja alkalmából a Kisbéri Őszi Napfény Idősek Otthonában. Az ünnepeltnek a Kisbéri Gyöngyszem Óvoda Mókus csoportja is kedveskedett egy műsorral.

Sz. D. K.

Rácz Lajosné

Forrás: Kisbér Város

Sok jó ember kis helyen is elfér – tartja a mondás. Így volt ez péntek 13-án is a Kisbéri Őszi Napfény Idősek Otthonában, ugyanis szép számmal gyűltek össze az egyik helyiségben azért, hogy 101. születésnapja alkalmából felköszönthessék a rédei Rácz Lajosnét.

Irénke nénit a családtagokon kívül köszöntötte a város önkormányzata, valamint a település valamennyi lakója nevében Sinkovicz Zoltán polgármester, a rédei önkormányzat és a község valamennyi lakója nevében Farkas Lajos polgármester, az intézmény dolgozói nevében pedig Horváth Renáta intézményvezető.

Az esemény után Sinkovicz Zoltán polgármester a Kemma.hu-nak elmondta, hogy a köszöntéseket követően az ünnepeltnek a Kisbéri Gyöngyszem Óvoda Mókus csoportja kedveskedett egy kis műsorral. A gyerekeket Nagy Nikolett óvodapedagógus vezette. A polgármester hozzátette, a születésnapi köszöntés ismét nagyon jó hangulatban telt.

– Öröm volt látni, hogy ilyen szép számmal megjelentek ezen a jeles napon. Az ünnepelt rédei származású, azonban már jó ideje itt lakik az otthonban, ezért köszöntöttük közösen Farkas Lajos rédei polgármesterrel. Szerencsére Irénke néni jó egészségnek örvend, de továbbra is nagyon jó egészséget és további hosszú, boldog éveket kívánunk neki mindannyian – mondta a városvezető, aki egy pillanatra visszaemlékezett Irénke néni tavalyi köszöntésére, amikor is a 100. születésnapja alkalmából lepték meg az otthon mosolygós lakóját.

A kisbéri Facebook-oldalon egy Mark Twain idézettel köszöntötték Rácz Lajosnét: 

A ráncok csak azt jelzik, hol a mosoly helye.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában